Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хаха, е кой да я загледа, че е ръчка..

Червеното М каква му е идеята тогава?
    Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Comment

• Червеното М е специално за някой селянин фен на Пасат, като го види и да каже ебаси, цъкайки с език, сигурно е нещо яко и продавача изобщо няма хабер какво продава. Често срещано е мацането с червен лак за нокти.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• mirchozo, напълно си прав. Близо да мястото където живея имам автосервиз и тоя номер с лакът за нокти е често употребяван от така нареченият "майстор".

Comment

• Първоначално публикувано от 4ofito Покажи съобщение
          Червената ТИ за 8400 която се коментира ,наистина изглежда много добре ,само дето документите не са нейни а на друга кола. В документите пише ,че цвета и е сив. Но в България нашета мила родина предполагам ще мине номера.
          Тва ако е документ, аз съм Папа Бенедикт

Първоначално публикувано от Quadriv Покажи съобщение
          И аз това се чудя.
          Плеснали са едни ti джанти и са снимали един "документ".

А какво става със:

Сребристите огледала;
          Металните педали;
          Воланът с друга форма и червени шевове, с пера за скоростите;
          Червените шевове по седалките;
          По-ниското окачване;
          Допълнителните странични прагове;
          Уредите с друг шрифт и въобще дизайн;
          TI надписите на плаките до предните седалки и на капака на багажника;
          Таванът, облицован в черно;
          И кой знае още какво..

Иначе може и наистина да е версията 210кс, отзад "м"-то на JTDm е червено. Не че не може да се купи такава емблема и да се лепне
          Тази кола си е Lusso изпълнение.
          Цената като на Тi ли е? В обявата също не пише да е такова изпълнение.

За мен е кола, която си струва да се иди да се види и да се пробва. Този цвят ми е слабост от предното ми ТИ. Единственото, което ме притеснява е, че е някъде в Горубляне, което мен ме отблъсква лично. Но си струва да се иде на място. Може да са снимали на някоя друга листчето, защото половината неща не отговарят. А по ВИН реален веднага може да се провери колата как е излязла от завода. По номера може и регистрацията в Италия да се види. Което си е полезно. Аз моята я проверих пост фактум, но се успокоих.
          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• М/у другото ti има разлика и в калниците....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Парт номерата са едни и същи за всички.

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                Тва ако е документ, аз съм Папа Бенедикт

Цената като на Тi ли е? В обявата също не пише да е такова изпълнение.

За мен е кола, която си струва да се иди да се види и да се пробва. Този цвят ми е слабост от предното ми ТИ. Единственото, което ме притеснява е, че е някъде в Горубляне, което мен ме отблъсква лично. Но си струва да се иде на място. Може да са снимали на някоя друга листчето, защото половината неща не отговарят. А по ВИН реален веднага може да се провери колата как е излязла от завода. По номера може и регистрацията в Италия да се види. Което си е полезно. Аз моята я проверих пост фактум, но се успокоих.
                Нямам проблеми с обявата аз, явно ти е убягнало нещо. Изброих набързо каквито особености се сетих за тези, на които не им правят впечатление и я наричат ti.

Comment

• ,Колега, не сме се разбрали нещо. Не смятам, че имаш проблем с обявата,нито по някакъв начин съм искал да те критикувам.Идеята ми е, да не се правят заключения на базата на лист хартия и само по снимки. Казвам го от личен опит, защото съм действал предубедено и съм се оказвал в грешка.доказателството е паркирано под прозореца ми сега. Иначе е добре да се знае какво включва ТИ пакетът,макар че аз предното ми ТИ го взех без да знам. Просто се влюбих в нея
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                    ,Колега, не сме се разбрали нещо. Не смятам, че имаш проблем с обявата,нито по някакъв начин съм искал да те критикувам.Идеята ми е, да не се правят заключения на базата на лист хартия и само по снимки. Казвам го от личен опит, защото съм действал предубедено и съм се оказвал в грешка.доказателството е паркирано под прозореца ми сега. Иначе е добре да се знае какво включва ТИ пакетът,макар че аз предното ми ТИ го взех без да знам. Просто се влюбих в нея
                    Tака де, не съм си правил заключения по хартията, други тук го правиха и затова писах На едно мнение сме.
                    Между другото, къде се проверява по ВИН, че ми стана интересно и искам и моята да скивам?

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                      Парт номерата са едни и същи за всички.
                      Да, ама не.....по раздути са при ti.

Comment

• По-скоро праговете в комбинация с големите джанти ти създават такава илюзия.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Да, ама не.....по раздути са при ti.
                          Раздута ти е дупарата ... алкохолист !
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            А ти още минаваш за тесняк.... ��... монтанска пияница. ще ми викаш ти на мене алколик.... ще те скъсам на маса бе....и в Пазарджик не те научиха да пиеш..издишаш Стефчо...)
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:42.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              А ти още минаваш за тесняк.... ��... монтанска пияница. ще ми викаш ти на мене алколик.... ще те скъсам на маса бе....и в Пазарджик не те научиха да пиеш..издишаш Стефчо...)
                              Я елате на "наша си територия" да не дразнним клинъра тука и ше ви обясна и на двамата кога и къде и по колко . Спамери недни
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                                По-скоро праговете в комбинация с големите джанти ти създават такава илюзия.
                                Сигорно си прав, отслабнало ми е зрението ....ама аз като неверник, ще сравня пак нещата....

Comment

Working...
                                X